Sloepevent 18 juni 2021

Solliciteer nu

Sloepevent 18 juni 2021

Vaar jij met ons mee over de Amsterdamse grachten?

Affiniteit met financiële cijfers én fusies & overnames (M&A)? Stap dan vrijdag 18 juni a.s. aan boord en vaar met SINCERIUS mee door de Amsterdamse grachten. Tijdens een leerzame maar zeker ook gezellige middag, ontdek jij wat financiële due diligence inhoudt, wat er bij M&A komt kijken en maak je kennis met (een deel van) ons team.

Wat gaan we doen?

Je ontdekt wat financiële due diligence inhoudt en duikt samen met onze consultants de cijfers in. We laten je zien hoe we te werk gaan en laten je kennis maken met de tools en methodes die we gebruiken om altijd kwalitatief werk te leveren en constant de juiste verbanden te ontdekken. Wij gaan namelijk altijd verder waar anderen stoppen.

We starten serieus (zoals het hoort ;)) en gaan daarna verder met de écht belangrijke zaken: lekker varen door de Amsterdamse grachten met onze eigen sloep. Onderweg halen we pizza en drinken we bubbels. Zo maak je op een informele manier kennis met een gedeelte van het SINCERIUS team en proef je onze open en informele cultuur.

Voor wie is het interessant?

Iedereen die affiniteit heeft met data-analyse, consultancy, financiële cijfers én een WO studie volgt, is welkom. Ben jij dit? Dan is dit event 100% iets voor jou!

Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen en hebben we daarom maar een beperkt aantal plaatsen.

Schrijf je in en kom vrijdag 18 juni a.s. langs om met ons mee te varen in onze eigen sloep. Vol=vol!

Het programma:

  • 15:00 uur Inloop bij ons op kantoor, aan de Nieuwe Achtergracht
  • 15:15 uur Introductie en kennismaking met SINCERIUS
  • 15:30 – 16:30 uur Aan de slag met een consultant
  • 16:30 tot …? uur de sloep in met een hapje, bubbels en varen maar!


Dresscode: casual en netjes

Financial due diligence

Bij financial due diligence gaat het om snel en diepgaand inzicht krijgen in grote hoeveelheden data. Vlak vóór het opstellen van het fusie- of overnamecontract komen wij meestal in beeld. Wij duiken de cijfers in, maken diepgaande analyses van de financiële en operationele gegevens en geven onze klant (vaak private equity partijen) inzicht in de kansen en de risico’s van de overnametarget. Met dat inzicht gaat de klant terug naar de onderhandelingstafel.

Wie zijn wij?

We zijn een ambitieuze financial due diligence boutique die snel groeit. Centraal in onze manier van werken staan oprechtheid, toegankelijkheid , ondernemerschap, pragmatisch handelen en plezier.

  • Onze kwaliteitsstandaard ligt hoog en we werken hard;
  • We communiceren open, toegankelijk en transparant, zowel naar de klant als naar elkaar. We zeggen waar het op staat. We voelen ons betrokken bij de klant en zetten ons voor de volle 100% in;
  • We zijn in staat om efficiënt en snel tot de kern door te dringen;
  • We nemen initiatief en denken mee. We hebben de energie om altijd snel goed te reageren met een oplossingsgerichte mentaliteit. Dat verwacht de klant en dat verwachten we van elkaar;
  • We doen het samen en helpen elkaar;
  • Uiteraard ondernemen we ook regelmatig activiteiten met het hele team. Hierdoor heerst er een open en ontspannen sfeer op kantoor.

Meld je aan!

Meld je voor  14 juni aan via de button "Solliciteer nu". Je krijgt binnen 48 uur van ons te horen of je een plekje hebt in onze sloep of niet. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Ben je net te laat met aanmelden? Niet getreurd, je kunt je aanmelden voor het volgende Sloepevent.

Komt de datum je niet uit en wil je wel meer weten over SINCERIUS? Stuur een mail naar Naomi Smits (HR Assistant) via smits@sincerius.nl. Zij of een van onze consultants geven je graag meer informatie. Tot dan!